Maffia Moord Complot

Offerte aanvragen

Maffia Moord Complot

“Say hello to my little friend!”

Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s, familie en/of vrienden?

Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen dooroplossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Moord complot is een spannende live ‘detective’. Samen met je collega’s, familie of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Moord Complot?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden!

Jullie worden gebriefd en door camera beelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden.Jullie stuiten op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen komen jullie er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Moord Complot met het vonnis!

 

 

Maffia Moord Complot

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden