Peking Express

Offerte aanvragen

Peking Express Uitje

Speel Peking Express en ontdek hoe je met snelheid en doorzettingsvermogen ver komt en kunt eindigen als de winnaar van dit bekende spel! Een spannend uitje waarbij je vecht tegen de tijd, gebruik maakt van elkaars intelligentie en door goede samenwerking je einddoel behaald. Peking Express is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeest of familiedag! In het populaire tv-programma Peking Express gaan meerdere koppels racen tegen elkaar. Enkele met behulp van de lokale bevolking proberen zij, verdeeld over meerdere etappes, zo snel mogelijk van A naar B te komen om te voorkomen dat ze geëlimineerd worden. Ze kunnen tijdens deze verschillende races amuletten verdienen, een voorsprong in de volgende race of een vrijgeleide! Het koppel dat als eerste arriveert op de eindlocatie wint het spel en het geldbedrag dat ze hebben verdiend.

Wat staat je nij het Peking Express uitje te wachten? Na een uitgebreide speluitleg gaan de teams op pad met een plattegrond en uitdagende groepsopdrachten. Het doel is om met je team zo snel mogelijk op een afgesproken locatie in een stad te komen. Samenwerking, intelligentie en gezond verstand brengen je bij unieke historische locaties van een stad waar je verwacht wordt. Los samen de opdrachten op en krijg de volgende locatie door. Vanaf het begin start de strijd om de tijd. Wie is tactisch het sterkst en maakt onderweg de juiste keuzes? Wie lost de opdrachten het snelste op en welk team zal als eerste arriveren op de eindlocatie?

Peking Express arrangement

Peking Express is te spelen op elke gewenste locatie in Nederland! Het uitje duurt 3 uur. Om het uitje heen is het mogelijk om heerlijk te borrelen en te dineren. Informeer naar de mogelijkheden. Prijs: € 22,50 p.p. exclusief btw vanaf 20 personen. Kleinere groepen en groepen vanaf 30 personen ontvangen een offerte op maat.

Peking Express

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden