Voetbal Arrangement

Offerte aanvragen

Voetbal arrangement

Het ultieme groepsuitje voor voetballiefhebbers.

De grootste sport van Nederland verdient een eigen evenement. Iedereen met een voorliefde voor voetbal zit bij ons dus eerste rang. Gedurende dit oergezellige groepsuitje maak je kennis met de sport in al zijn facetten. We hebben een uitgebreid programma voor je in petto, waarbij ervaring en vaardigheid absoluut geen must zijn.

Wat staat je te wachten tijdens de Voetbal Clinic?

De kick off: hier krijgt je team uitleg over de verschillende onderdelen die jullie gaan doorlopen. Dan kleed je jezelf om en ga je het veld op. Zeg maar gerust ‘veldje’, want we gaan Pool voetballen dat wordt lachen, gieren, brullen. Zie het maar als een hilarische warming up, want lopen is er absoluut niet bij!

Nu je warm bent, ga je kennis maken met Voetbal Darts. Ben jij de Michael of Raymond van het Voetbal Darts?! Na dit onderdeel geven we ruim baan aan de spierballen in de groep en gaan we bubbelballen! Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Deze originele manier van ‘netwerken’ zorgt gegarandeerd voor een dikke dosis plezier.

De derde helft: Terwijl je bijkomt van de inspanning wordt het winnende team van de dag bekend gemaakt.

Voetbal Arrangement

  • € 32,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden