Workshop Mindfuck

Offerte aanvragen

Nieuw tekstblok

Goochelen is een bijzondere vorm van vermaak met verschillende disciplines. Mentalisme is hier een van. Mentalisme is het beïnvloeden van mensen, zodanig dat het lijkt dat een mentalist beschikt over buitengewone mentale krachten. De illusie opwekken van een zesde zintuig. Gedachten lezen, voorspellen maar vooral sturen behoren tot het arsenaal van echte mindf*cker.

Nu is er de mogelijkheid om je deze unieke discipline eigen te maken in de mindfuck workshop .

Laat vrienden en familie versteld staan van jouw uitzonderlijke vaardigheden .

Een workshop Mindfuck/mentalisme is een unieke manier om de fijne kneepjes van het vak te leren kennen.

De workshop duurt 2 uur. In vogelvlucht worden de verschillende disciplines uitgelegd, zoals close up, Stand Up en Stage mentalisme.

Na een korte warming up act, gaat men zelf in groepen aan de slag met elk een eigen experiment met alledaagse voorwerpen: Calculators, pen, papier, mobieltjes, sleutels enz. Altijd handig voor een volgend optreden op een feestje, in de kroeg of verjaardag.

Tijdens de workshop Mindfuck zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. U transformeert tot een ware mentalist, waarbij ‘de manier waarop’ veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. Aan het eind van de workshop worden de experimenten onderling gepresenteerd en wordt alles uit de kast gehaald. Dat is best pittig en dat is maar goed ook: oefening maakt de meester.

Workshop Mindfuck

  • € 69,00 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden