Escape Room

Offerte aanvragen

Het Escape Room Uitje

Get out, and escape! Nieuw in Nederland is de Escape Room op locatie! De tijd loopt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Denk jij dat je met een groep binnen de tijd weet te ontsnappen? Laat maar zien dan!

Wat kun je verwachten? Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Geef je dan snel op voor dit nieuwe en unieke spel op (eigen) locatie. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de kluis kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code, attribuut (zoals blacklight en telefoon) of cijfercombinatie waardoor je steeds een stap verder komt. Welke groep weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?!

We verdelen de groep in teams van maximaal 6 personen en iedereen heeft een eigen “Escape Room”. Dit is een gedeelte op de locatie waar banners staan met puzzels/buizen er aan en meerdere kisten met sloten. Meerdere teams kunnen dus tegelijk spelen en het duurt ongeveer een uur. Met een geheimzinnig geluidsfragment op de achtergrond waan je jezelf in een Escape Room. Het team wat als eerste alle puzzels oplost, codes kraakt en de attributen (o.a. blacklight en telefoon) gebruikt en de kluis opent, wordt de winnaar van de Escape Room! Een supergaaf uitje!

Let op: U zit als groep niet in een afgesloten ruimte. Dit is een spel dat wordt verzorgd bij onze horeca partners en op eigen locaties en is ontwikkeld als teambuildingsactiviteit.

Escape Room

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden