Escape Room Planet Earth

Offerte aanvragen

Escape Room Planet Earth

De Escape Room is de sensatie van het moment! Vanwege het enorme succes heeft Even UIt Evenementen een 2e versie van dit spel ontwikkeld. Één uur, nieuwe puzzels, raadsels en codes! Lukt het jullie om als eerste alles op te lossen en de laatste code te ontcijferen? Een enerverende teambuildingsactiviteit…..

Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room Planet Earth Uitje?

Bij ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld en begin je met de Escape Room Planet Earth. Alle werelddelen komen aan bod. Welk teamlid blijkt kennis te hebben van de uithoeken van de wereld? In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de kluis kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen over de verschillende werelddelen kom je in het bezit van de laatste cijfercombinatie….

We verdelen de groep in teams van maximaal 6 personen. Elk team heeft de beschikking over meerdere banners waar hints, puzzels en meer op staat. Voor hun staan meerdere kisten met verschillende sloten en centraal staat een kluis. Met een geheimzinnig geluidsfragment op de achtergrond gaat het spel beginnen. Het team wat als eerste alle puzzels oplost, codes kraakt en de attributen uit de verschillende werelddelen gebruikt wordt de winnaar van de Escape Room Planet Earth!

Escape Room Planet Earth

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden