Foute Bingo

Offerte aanvragen

Foute Bingo

Pantoffels aan? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Foute Bingo! Jij bent er helemaal klaar voor.

Foute Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een ‘hoger’ niveau gebracht in onze Foute bingo. Het beste van het slechtste dus, heel erg leuk om te doen met een sportvereniging, met familie weekeinde of bijvoorbeeld als personeelsuitje met de zaak.

Wat staat je te wachten tijdens de Foute Bingo

Jouw gezelschap wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Hij of zij geeft jullie een speluitleg. Wellicht overbodig om te melden, maar er zijn drie manieren om te winnen bij de Foute Bingo. En wie de meeste Bingo’s heeft, wint!

Elke bingoronde valt er een prijsje te winnen. Da’s wel zo leuk! De quizmaster trekt ‘ouderwetsch’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, spijkerpoepen en meer. Staat zo’n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen.

Aan het eind van het spel kronen we de Foute Bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een origineel presentje.

De Foute Bingo kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.

Wat zijn de kosten voor de Goed Foute Bingo diner?
De prijs is gebaseerd op minimaal 14 deelnemers.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

 

Foute Bingo

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden