Workshop Drone Vliegen

Offerte aanvragen

Workshop Drone Vliegen

Het origineelste, gaafste en leukste uitje van het moment! Workshop Drone Vliegen is de hype die je moet ervaren met collega’s, vrienden of familie! Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat je gedaan moet hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone Vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte drone piloot!

Wat mag je verwachten van een Workshop Drone Vliegen?

We starten met een ontspannen ontvangst. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In teamverband leer je de basisvaardigheden hoe je moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheid niveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernisparcours vliegen: let the games begin! Één voor één ga je strijden voor punten voor je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder balken door, door hoepels, langs palen en meer! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Een super gaaf en uniek uitje die je gedaan moet hebben! 

LET OP: De Workshop Drone vliegen kan enkel binnen (sportzaal, bedrijfspand, etc.). Op een eigen locatie of op een locatie die wij graag regelen voor jullie. Wilt u er een heerlijke lunch of diner bij? Informeer naar de mogelijkheden.

Workshop Drone Vliegen

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden