Bubble Voetbal-Bubbelbal

Offerte aanvragen

Bubble Voetbal - Bubbelbal Uitje

Bubbelbal of bubble voetbal! Het hilarische teamuitje voor wie gek is van voetbal! Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s in een bubbelbal! Ideaal als teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest! Maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellendag voor mannen en familiefeest!

Bubble Voetbal of Bubbelbal is afkomstig uit Scandinavië en is het maffe spel waarbij je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Als deelnemer zit je in een opgeblazen bal wat dit voetbalspel een geweldige dimensie geeft! Het spectaculaire hieraan is dat wanneer je je tegenstander te lijf gaat niemand er iets van voelt. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan en omver beuken. Een hilarisch uitje!

Uiteraard gebeurt alles met de beste materialen en onder professionele begeleiding. Na een relaxte ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg door onze professionele Bubbelbal begeleiding. Zodat je alle ins en outs kent. Eerst worden de veiligheidsinstructies doorgenomen. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen. Na het eerste fluitsignaal begint de strijd. Wie wordt ondanks de vele “overtredingen “de winnaar van dit hilarische spel?

Bubble Voetbal-Bubbelbal

  • € 27,50 p.p. Op basis van 15 personen
  • In Nederland, Belgie, Duitsland Eigen locatie mogelijk!
  • Uitjes op maat? Neem contact voor de mogelijkheden
Offerte aanvragen

Deel dit uitje met je vrienden