Uitjes in Dordrecht

Dordrecht is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of teambuildingsdag. In Dordrecht werken wij samen met locaties in het historische centrum en met locaties net buiten het centrum die zeer geschikt zijn voor binnen en buiten activiteiten. Even Uit Evenementen verzorgt diverse activiteiten op elke gewenste locatie binnen en buiten in Dordrecht. Teambuilding en entertainment zijn de hoofdingrediënten voor een dag uit met Even Uit Evenementen. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer waarin het groepsgevoel centraal staat door verrassende en inspirerende activiteiten. Door onze samenwerking met meerdere horecapartners in Dordrecht kunnen wij een volledig naar wens samengesteld arrangement verzorgen. Van vergaderruimte met lunch en/of diner in combinatie met een leuke activiteit tot aan een volledig verzorgde feestavond, Even Uit Evenementen regelt het voor u. Dordrecht is uitermate geschikt voor leuke evenementen waar u met collega’s of vrienden een fantastisch uitje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag kunt beleven.
Dropping Project

Dropping Project: laat je droppen met collega’s, vrienden of familie en beleef een spannende en sensationele ervaring!


Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht, vanwaar jullie zelfstandig de weg terug moeten vinden. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens wordt je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een kompas, GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar huis terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden:

Een kaart van de omgeving in combinatie met een kompas;

De GPS-coördinaten van het eindpunt;

Een beschrijving van de te volgen route in woorden, waarin herkenningspunten zoals straatnamen al dan niet achterwege gelaten zijn;

Het oplossen van puzzels en het kraken van codes.


Een Dropping Project  in het donker is spectaculairder dan een dropping overdag. Hierbij kunnen wegen met verlichting achterwege worden gelaten, zodat de route echt pikdonker is en de deelnemers deze alleen met een zaklantaarn kunnen verlichten, wat het vinden van de weg terug flink lastig kan maken.
 
We verzorgen 2 soorten Dropping Projects:
 
De Dropping Project "In the City" waarbij je met je gezelschap opgehaald wordt in het centrum van de stad en een paar km verderop gedropt wordt. Middels een voor uitgestippelde route moet je je weg terugvinden naar de eindlocatie en kom je langs meerdere bezienswaardigheden van een stad. Een super origineel team uitje!
 
Een de Dropping Project "In the middle of nowhere!" Waarbij je gedropt wordt in de natuur of het platteland.
 
Welke dropping is dus afhankelijk waar je locatie zich bevindt. Het team dat er als eerste in slaagt het eindpunt van de dropping te vinden is winnaar van het spel!

€ 27,50 pp Vanaf 14 personen
€ 27,50 pp
Foute Bingo

Foute Bingo

Pantoffels aan? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Foute Bingo! Jij bent er helemaal klaar voor.

Foute Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een ‘hoger’ niveau gebracht in onze Foute bingo. Het beste van het slechtste dus, heel erg leuk om te doen met een sportvereniging, met familie weekeinde of bijvoorbeeld als personeelsuitje met de zaak.

Wat staat je te wachten tijdens de Foute Bingo

Jouw gezelschap wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Hij of zij geeft jullie een speluitleg. Wellicht overbodig om te melden, maar er zijn drie manieren om te winnen bij de Foute Bingo. En wie de meeste Bingo’s heeft, wint!

Elke bingoronde valt er een prijsje te winnen. Da’s wel zo leuk! De quizmaster trekt ‘ouderwetsch’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, spijkerpoepen en meer. Staat zo’n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen.

Aan het eind van het spel kronen we de Foute Bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een origineel presentje.

De Foute Bingo kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.

Wat zijn de kosten voor de Goed Foute Bingo diner?
De prijs is gebaseerd op minimaal 14 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, en incl.de quizmaster.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

 

€ 27,50 pp Vanaf 14 personen
€ 27,50 pp
Maffia Moord Complot

“Say hello to my little friend!”

Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s, familie en/of vrienden?

Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen dooroplossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Moord complot is een spannende live ‘detective’. Samen met je collega’s, familie of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Moord Complot?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camera beelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden.Jullie stuiten op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen komen jullie er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Moord Complot met het vonnis!

 

 

€ 27,50 pp Vanaf 14 personen
€ 27,50 pp